Tökéletes esküvői dekoráció - Perfekt dekor Nyomtatás Kedvencek közé Oldal küldése e-mailben
FőoldalJó tanácsokRólunkElérhetőségCéges rendezvények
Rólunk
Menyasszonyi csokrok
Egyéb esküvői csokrok
Templomi díszítés
Autódíszek
Asztaldíszek
Teremdíszítés
Kültéri dekoráció
Léggömb dekoráció
Kiegészítők
Felhasznált anyagok
Székszoknya
Rólunk

 

Az esküvő szervezése ma már sokkal összetettebb, mint régen. Az igazi sátras lagzik is átalakultak, vagy teljesen eltűntek. Ma már a vendégek nem hoznak házi ételeket, az asszonyok nem varrják a menyasszonyi ruhát. De ez nem is baj, hiszen a tradíció megmaradt és az esküvő valódi értéke cseppet sem halványodott.

 

A szervezéshez és a készülődéshez azonban igen gyakran már nem elég egy ember. Érdemes tehát mérlegre tenni, hogy mik azok a feladatok, amiket nyugodtan rábízhatunk egy szakemberre, amíg mi testben és lélekben készülődünk életünk nagy napjára. A szoros költségvetés sok esetben nem engedi meg egy esküvői dekoratőr jelenlétét, mégis érdemes átgondolni, hogy egy nagy tapasztalattal rendelkező szakember, mennyi fontos apró részletben tudja segíteni a készülődő párt, mennyi bosszantó kellemetlenségtől óvja a menyasszony idegeit, és nem utolsó sorban olyan környezetet tud varázsolni, amelyben az ifjú pár és minden vendég önfeledten és büszkén adhatja át magát egy különleges napnak.

 

„A harmonikus egész sok apró részletből áll, megteremtése nem csak szakértelmet  igényel, de sok odafigyelést és beleérzést is. A tökéletes dekorációhoz együtt kell megtalálnunk a Ti hangulatotokat.”

 

 

 

  

Székely Dániel, rendezvény dekoratőr

 

 

Az esküvői dekorációkkal kapcsolatos jó tanácsaimat ide kattintva is elolvahatod.

 

 

Témák: esküvő dekoráció székszoknya esküvői csokor esküvői díszítés szalvétagyűrű ültetőkártya léggömb dekor autódísz teremdíszítés asztaldíszek esküvői asztaldísz esküvői dekorációk virág dekoráció mennyasszonyi csokor Lufi dekoráció esküvői kellékek menyasszonyi csokrok
Tökéletes esküvői dekoráció

Esküvői dekoráció

06 30 932 74 83
 

© Perfektdekor.hu Minden jog fenntartva!
Tökéletes esküvői dekoráció - Perfekt dekor

Webdesign
Oldal küldése e-mailben Kedvencek közé Nyomtatás